Reklamacije

Povraćaj robe

Povraćaj robe se koristi isključivo u slučaju reklamacije. Ukoliko je roba plaćena karticom putem interneta, Čigoja štampa DOO u obavezi je da povraćaj vrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja.

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja u transportua, vidljiva na pakovanju proizvoda, odmah prijavite kuriru koji vam je isporučio robu. Kupac je dužan da prijavi svako oštećenje pri transportu u roku od 24 sata od prijema robe.
Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke, ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li je oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen, i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas pozovete na broj 011 2627 238 najkasnije u roku od 24 sata od trenutka prijema pošiljke, ili pošaljete mejl sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i opišete kakav problem imate, ili preuzmete reklamacioni list sa linka na kraju ovog teksta, popunite ga i sa robom pošaljete na našu adresu. U najkraćem mogućem roku odgovorićemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija i obavestiti Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a za rešavanje reklamacije 15 dana od trenutka prijave iste.

Preuzmite reklamacioni list ovde.

SOCIAL ČIGOJA

KUPOVINA I DOSTAVA

O uslovima kupovine i dostave pročitajre ovde...Način plaćanja i isporuka

USLOVI KORIŠĆENJA

U skladu sa odredbama čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača, privredno društvo ČIGOJA ŠTAMPA D.O.O, BEOGRAD potrošače koji robu kupuju putem internet sajta Čigoja štampe OBAVEŠTAVA sledeće...

KONTAKT

Slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja i nedoumice preko nase kontakt strane: Link za kontakte

PRAVILA PRIVATNOSTI

Izdavačka kuća Čigoja štampa D.O.O. se zalaže za očuvanje privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštititi podataka korisnika...Pravila privatnosti

Newsletter

Prijava na newsletter